+359 889 238 674 | +359 879 124 321 | +359 884 163 422 I +359 886 162 080 OFFICE@BAJATOURS.BG

За нас

Кои сме ние?

„БАЯ ТУРС” ООД е регистриран туроператор с рег. № РК-01-6636 и регистриран туристически агент с рег. № РК-01-6702, създаден от екип амбициозни професионалисти. Оповавайки се на дългогодишния си опит в предлагането на специализирани туристически продукти в областта на детския и младежки отдих и организирането и провеждането на спортни и културни прояви, подготвителни лагери за професионални спортни отбори от деца и възрастни. Нашият екип създаде изцяло нова агенция, с цел да предложи на потенциалните си клиенти пълния набор от туристически услуги и продукти, както на територията на Република България, така и по целия свят. Нашият девиз „Насладете се на магията от пътуването” може би в най-пълна степен дава представа за целите, които си поставяме при формирането и предлагането на нашите туристически продукти и услуги на клиентите на агенцията.

Екипът ни се стреми да направи така, че нашите клиенти да забравят за грижите по организацията на тяхното пътуване, екскурзия или индивидуално настаняване в хотел, и да се отдадат на една приятна и заслужена почивка, която да ги изпълни с усмивки и много положителни емоции! За да постигнем това, ние разчитаме на нашия сплотен и всеотдаен екип от професионалисти, които винаги са готови да Ви предложат и посъветват при избора на най–подходящата за Вас дестинация или почивка.

Какво предлагаме?

Специализирали в предлагането на пълната гама от туристически услуги за България и чужбина, ние даваме възможност на нашия клиент да избере от разнообразие от оферти за индивидуално хотелско настаняване, почивка, екскурзия, посещение на различни културни или спортни прояви, круизи по екзотични дестинации, фирмени прояви или просто Вашите няколко дни на „пълен релакс”.

За нашия екип

Нашите колеги са тези, които ще Ви посрещнат и ще дадат своето компетентно мнение по отношение на избраните от Вас туристически продукти и услуги. Те са тези, на които нашия клиент може да разчита на пълна подкрепа при организирането на мероприятие, пътуване или почивка. Нашите услуги можете да ползвате в работните дни от седмицата, като се свържете с нас на някой от фирмените телефони, по електронна поща или ако ни посетите на място в нашите офиси с работно време от 10.00ч. – 18.00ч. всеки работен ден.

Договор

за организирано пътуване

Общи условия

за организирано пътуване

Важна информация

за организирано пътуване

Политика

за използване на бисквитки