• some alt text...
  • some alt text...
  • some alt text...
  • some alt text...
  • some alt text...
  • some alt text...
  • some alt text...
  • some alt text...

              "БАЯ ТУРС" ООД е с нов адрес: бул. "България" №53, ет.2, над магазин "Зора", вход от страната на паркинга на магазин "Била"               ОФЕРТИ ЛЯТО 2017 ИТАЛИЯ               Великолепието на Имперските градове 2017               Майски празници - остров Закинтос               Адриатическа приказка 2017               "БАЯ ТУРС" ООД е с нов адрес: бул. "България" №53, ет.2, над магазин "Зора", вход от страната на паркинга на магазин "Била"               "БАЯ ТУРС" ООД е с нов адрес: бул. "България" №53, ет.2, над магазин "Зора", вход от страната на паркинга на магазин "Била"              
НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ Торемолинос, Малага - 2016/17

НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ Торемолинос, Малага - 2016/17

(6 дни / 5 нощувки)

ДАТИ:
29.12.2016 до 02.01.2017

Кратко описание:

1-ви ден  /29.12.16/
Отпътуване от София за Малага с полет на България Еър 14:50 часа. Пристигане в Малага в 17:40 часа. Трансфер до хотела. Настаняване и свободно време. 
Вечеря. Нощувка.


2-ри ден /30.12.16/  

Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия до :
Танжер, Мароко  - целодневна екскурзия: Цена 85 евро

Танжер – наречен Портата на Африка е красив град в Мароко характерен със своите ароми, цветове и вкус. От тук са минали най-различни династии, които успяват да оставят траен отпечатък в местната култура, архитектура и битие.
Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа (най-южната точка на Европа), откъдето с ферибот се пътува около 50 мин. до Танжер - Мароко. Пристигане в Танжер където ще Ви чака местен екскурзовод, с който ще направите панорамна обиколка на града с автобус, показвайки и коментирайки забележителностите му.  Пешеходна разходка из най-интересните места в града - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант (включен в цената) с музика на живо,  където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда. Ще имате възможност да посетите традиционна берберска аптека от където ще можете да купите продукти като ашафран, арганово масло, амбра, нежела, женшен, рас ен ханут и много други натурални продукти, където на място ще Ви бъдат представени с подробно обяснение. Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване с автобус до пристанището, където отново с ферибот ще отпътувате за Тарифа.
Цената включва: автобуси в Испания и Мароко, екскурзовод на български език, местен марокански екскурзовод, традиционален берберски обяд, ферибот.  Връщане с автобус до хотела
. ЛИНК.

Вечеря. Нощувка.

3-ти ден /31.12.16/

Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до
Гибралтар – целодневна екскурзия: Цена: 58 евро

Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение.  Този полуостров е населен още от 12 век, по-късно преминава във владение на Испания, след като в началото на 18 век  става официално територия на Великобритания. Там живеят около 30 000 жители на площ от 7 кв. км., които работят основно в туристическият, търгобският и финансовият сектор.
След пристигането Ви в Гибралтар, ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала. Ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на  Гибралтарския  Проток, а при хубаво време и Мароко. Минава се през тунелите на скалата и се изкачвате до Пещерата Сан Мигел (включен вход в цената) и ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка, които живеят на свобода.  Когато приключи обиколката,  ще слезете на търговската улица  Мейн Стрийт, където ще разполагате със свободно време за пазаруване и обяд (по желание). Завръшане в хотела.
Цената включва: транспорт с автобус, екскурзовод на български език, мини бусове в Гибралтар, вход за пещерата Сан Мигел ЛИНК..

Празнична Новогодишна вечеря. Нощувка.

4-ти ден / 01.01.17/

Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до :
Севиля - целодневна екскурзия: Цена: 72 евро

Севилястолицата на Андалусия. Разпространява се по крайбрежието на река Гуадалкивир. В Севиля се намира третата по големина в света готическа катедрала. В нея се намират тленните останки на Свети Фернандо освободил градът от мосюлманите през 1248 год., както и ковчегът на Христофор Колумб и най-големият олтар в Християнският свят строен повече от 80 год.. Камбанарията Хиралда на катедралата построена през 12 век от алмохадската династия, която има многовековна история. За прекрасният площад Испания не съществуват думи да се опише, трябва лично окото да го види....Построен през 1929 г. от Алфонсо 13 по повод провеждането на първата международна Иберо-Американска експозиция провела се в Севиля.
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания . Панорамна обиколка с автобус – ще видите  постройките на Иберо-Американската изложба, красивият и голям мост Кинто Сентенарио намираш се над река Гудалкивир,  булеварда на палмите, паркът Мария Луиза. След като приключи панорамната обиколка следва посещение на площад Испания – място което кара човек да затаи дъх, пленен от красотата му. Следва пешеходна обиколка с посещение на кварталът Санта Круз, градините на известният художник роден в Севиля - Мурильо, разходка по забележителните тесни улички , Катедралата Санта Мариа де ла Седе, разглеждане отвън (влизането е опционално), минаване покрай двореца Алказар (влизането е опционално) и накрая Златната кула – защо се нарича така ще разберете на място..... Свободно време за обяд (по желание) и опционалните посещения . Отпътуване от Севиля. ЛИНК. Завръщане в хотела. 
Цената включва: транспорт с автобус, екскурзовод на български език, местен локален екскурзовод.

Вечеря. Нощувка.

5-ти ден /02.01.17/
Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до
Гранада – целодневна екскурзия: Цена: 79 евро

Алхамбра или  Червената крепост, започната да се строи през 13 век в продължение на близо 200 години. Архитектурата в Алхамбра е светлина, пространство и красота. Палатите обогатени с арки, фонтани, пищна декорация са ясният пример за уменията на мюсюлманите да създават архитектура, която и до  днешни дни изумява човечеството. Последният от 22-мата султани на Алхамбра, Боабдил, я е наричал земен рай. Градините на това вълшебно място, които се намират около лятната вила Хенералифе са изпълнени с най-различни аромати и цветове, създавайки една прекрасна и неповторима атмосфера. За Алхамбра казват, че е един от най-красивите монументи в света. Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Алхамбра. Интерес преставлява и белият квартал Албайсин, който се вижда от високо от един от балконите на Алхамбра.
Сутринта - отпътуване от хотела.  Пристигане в Гранада. Преди или след посещението на Алхамбра в зависимост от часът на влизане в палатите се посещава градът Гранада. Място където се намира Кралският параклис с тленните останки на Изабел Кастилска и Фернандо от Арагон (Католическите крале на Испания), техният първороден внук малкият принц Мигел, както и тяхната дъщеря Хуана Лудата и нейният съпруг Фелипе Прекрасният (влизането е опционално). До Кралският Параклис се намира и прекрасната катедрала на Гранада. Започната през 16 век и завършена през 18 век. От вътре прекрасно бяла с многоброен цветен видраж (влизането е опционално).  Свободно време за самостоятелна разходка,  посещение на опционалните посещения или обяд. В Алхамбра се посещават – Първият дворец в комплекса Мексуар, Дворецът Комарес, Залата на посланиците, Залата на двете сестри, Залата на Албенсерахес и знаменития Двор на лъвовете, величественият дворец на Карлос V, градините и лятната резиденция Хенералифе с много фонтани и цветя.  От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и планината Сиера Невада.  Отпътуване от Гранада. Отпътуване от Гранада. ЛИНК. Завръщане в хотела.

Цената включва: транспорт с автобус, екскурзовод на български език, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра, аудио слушалки,  вход за Султанските палати,  дворецът ка Карлос V, градините и резиденцията Хенералифе.

Вечеря. Нощувка.

Възможност за посещение на спектакъл с ФЛАМЕНКО

ФЛАМЕНКО – 40€
02.01.2017(понеделник) – от 22:00 до 00:00 часът
В цената е включен транспорт и една напитка по избор
Фламенкото е обявено от Юнеско за нематериално наследство на човечеството.
Предлагаме Ви един спектакъл където можете да почувствате този вид изкуство, където се представят отпечатъците на фламенкото и ще направите едно грандиозно пътешествие през стиловете фламенко.
Благодарение на целият екип - осветление, звук, танцьорите с техните приказни костюми, ще почувставате обстановката много повече от типичното фламенко шоу, подчетравайки своята изключителност и елеганция.
С мощното солово изпълнение на певицата и нейният глас покривайки звуците на испанската китара, ще навлезете в истинската Андалусия, най-веселата и колоритна част на Испания.
Страст, емоция, изкуство.....не пропускайте тази възможност да се насладите на истинското фламенко.6-ти ден /03.01.17/
Закуска. Полудневна БОНУС екскурзия до Малага и обяд в типичен испански ресторант.
Малага – Създадена от финикийците през 8 век пр.н.е.. Шестият по големина град в Испания. Родно място на известният художник Пабло Пикасо и на също така известният Холивудски актьор Антонио Бандерас. В Малага можете на се насладите на прекрасни алеи за разходка до пристанището, с много сянка и най-различни видове разстения. Също така може да посетите музеят с картини на Пикасо, както и неговата родна къща. Не на заден план остава и Катедралата на Малага – Едноръката....Един много красив град,  където старата му част са многобройни малки криволичещти улички пълни с магазинчета и заведения. Атмосферата в този град на Испания е необикновенна, която всеки посетил Андалусия, задължително трябжа да усети това чувстово разхождайки се по тези улици.
Панорамна обиколка на Малага с автобус. Минаване по централният булевард на Малага  (Аvenida Andalucía), минаване покрай пристанището, изкачване до „Gibralfaro“ слизане за  панорамна снимка, след това слизане с автобусът в центъра на градът, слизане от автобусът на кметството и отивайки пеша до ресторанта за обяд. След това ще имате свободно време до часът на тръгване към аерогарата

Полет на България Еър  до София в 18:30 часа. Пристигане в София в 22:55 часа.Тагове: НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ НОВА ГОДИНА В ИСПАНИЯ НОВА ГОДИНА СЪС САМОЛЕТ КОСТА ДЕЛ СОЛ 2016/2017 оферти нова година 2017 Нова година 2017